AVÍS LEGAL:

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

Registro Mercantil de Girona: Tomo 1466, Llibre 0, Secció 8, Foli 115, Hoja GI-24459. Fecha 15/12/1999


FINALITAT DEL LLOC WEB

La finalitat del present lloc web és la de promocionar els seus serveis i proporcionar informació sobre els serveis oferts per SOLA-REYNER, SL, així com establir possible vies de contacte per a l'ampliació de la informació oferida a la pàgina web. El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: http://www.sola-reyner.com/


LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l'entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.


ÚS I ACCÉS D'USUARIS.

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SOLA-REYNER, SL o qualsevol de les seves delegacions.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SOLA-REYNER, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de SOLA-REYNER, SL, .


CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

SOLA-REYNER, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

SOLA-REYNER, SL no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SOLA-REYNER, SL . La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de SOLA-REYNER, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.


Altres dades a incloure a la web depenent del servei o producte ofert per l'empresa:

© 2017 - 2024 Tots els drets reservats · Privadesa · Cookies · Avís legal · Crèdits